حداد عادل:
دستیابی به گنجینههای ادب فارسی با آموختن زبان فارسی
رئیس بنیاد سعدی گفت: فارسی آموزان غیر ایرانی می توانند با آموختن زبان فارسی کلید گنجینه های با ارزش و گرانقدر ادبیات فارسی را در دست گیرند.

به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ غلامعلی حداد عادل در مراسم افتتاحیه هشتاد و سومین دوره دانش افزایی زبان فارسی، خطاب به 200 دانشجوی غیر ایرانی حاضر در این دوره گفت: با اقامت یک ماهه خود در ایران می توانید تصویری واقع بینانه از ایران اسلامی به دست آورید زیرا کشور ما بر خلاف تبلیغات ضد ایرانی دشمنان جمهوری اسلامی ایران نه سلاح کشتار جمعی می سازد و نه به دنبال خشونت است بلکه مردم ایران به خصوص با مهمانانشان مهربان و مردمی خواهان صلح، صفا و آرامش در جهان هستند.
وی افزود: اسلام حقیقی تفاوت بنیادی با اسلام ساختگی توسط گروهک داعش دارد و هشتاد و سومین دوره دانش افزایی زبان فارسی سبب می شود دانشجویان خارجی بیشتر با فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی آشنا شوند.
حداد عادل با بیان اینکه فارسی زبان دوم جهان اسلام و زبان انقلاب اسلامی است گفت: آموختن زبان فارسی؛ زبان آموزان را تنها با ایران تاریخی و گذشته ایران آشنا نمی کند بلکه برای آشنایی با ایران امروزی نیز مفید است.
رئیس بنیاد سعدی گفت: زبان فارسی زبان شاعرانی همچون مولانا، فردوسی، سعدی، حافظ، نظامی و صائب است.
حداد عادل افزود: بیش از 400 سال است که آثار سعدی شیرازی به زبانهای دنیا آموخته و خوانده می شود زیرا استاد سخن، آموزگار جاودانه زبان فارسی است.
وی با اشاره به جایگاه حافظ شیرازی در ادب فارسی گفت: حافظ تجلی حقیقت اسلامی درآینه روح ایرانی است و حافظ زبان فارسی است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی افزود: مولانا صاحب اندیشه ها و اشعاری است که با ترجمه آن در دو دهه اخیر پر فروش ترین کتاب شعر آمریکا شد.
حداد عادل با بیان اینکه زبان فارسی زبان یک ملت است که چندین هزار سال سابقه تاریخی و فرهنگی و تمدنی مستمر در جهان دارد گفت: فردوسی منظومه حماسی خود را با بیش از 50 هزار بیت از خود به یادگار گذاشت که هم اکنون مردم زیادی هم در کوچه و بازار و هم در دانشگاه ها آن را می خوانند، می فهمند و تدریس می کنند.