• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۵۵۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۳
صفحه نخست » کل اخبار
دکتر روحانی تاکید کرد:

امور کشور تا جایی که ممکن است باید به مردم واگذار شود

رییس‌جمهوری در جلسه توسعه و سرمایه گذاری استان آذربایجان غربی: کارآفرینان برای بهره گیری از فرصت های جدید به میدان بیایند.

امور کشور تا جایی که ممکن است باید به مردم واگذار شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در جلسه توسعه و سرمایه‌گذاری استان آذربایجان غربی وظیفه دولت را آماده کردن شرایط برای فعالیت بخش خصوصی در عرصه داخلی و خارجی برشمرد و اظهارداشت:حل مشکلات آیین‌نامه‌ها، قوانین و مقررات وظیفه دولت بوده اما سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها و طرح‌های کشور بر عهده بخش خصوصی و فعالان اقتصادی است و دولت حرکت خود را با کمک و نظر فعالان اقتصادی تسریع و تصحیح می‌کند.
دکتر روحانی با اشاره به بودجه محدود250 هزار میلیارد تومانی دولت در سال جاری گفت: بنابراین باید بخش خصوصی به میدان بیاید و البته صندوق توسعه نیز در حد توان خود کمک خواهد کرد.
رییس‌جمهوری تأکید کرد: همه مشکلات اقتصادی بعد از برجام صد در صد حل نشده، اما در همین مدت و پس از 4 ماه از اجرای برجام، حرکت‌های خوبی در کشور شکل گرفته است.
دکتر روحانی با اشاره به مزیت‌های استان آذربایجان غربی و نیروی انسانی مستعد اظهار داشت: امور کشور تا جایی که ممکن است باید به مردم واگذار شود و کارآفرینان باید به میدان بیایند و امروز فرصت خوب و استثنایی در اختیار کشور است.
رییس‌جمهوری در ادامه روابط خوب با همسایگان از جمله در منطقه شرق، غرب و شمال کشور و همچنین فراهم شدن زمینه‌های لازم برای صادرات مواد لبنی، کشاورزی و غذایی را از جمله شرایط مناسب کشور برشمرد و ادامه داد: حسن چنین جلساتی این است که شرایط برای همکاری بین دولت و بخش خصوصی و همچنین کشورهای همسایه فراهم می‌شود تا از این شرایط کنونی مناسب کشور ، به خوبی بهره ببریم.
دکتر روحانی افزود: اکنون در حال مذاکره با بسیاری از کشورهای همسایه برای سرمایه‌ گذاری مشترک در داخل هستیم. 
رییس‌جمهوری تأکید کرد: اینکه نمایندگان کشورهای دنیا مرتب به ایران می‌آید، نشانگر آغاز جدیدی در کشور است و باید کارآفرینان همسایگان و همه ایرانیان از این شرایط به خوبی استفاده کنند.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه برجام و انتخابات حاصل اراده مردم است، افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه بد عهدی نکرد و پای امضای قراردادهای خود در صورتی که طرف مقابل نیز به آن پایبند باشد،  ایستاده است.
رییس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: سیاست داخلی است که راه را برای سیاست خارجی، فرهنگ و اقتصاد باز می‌کند و انتخابات توسعه سیاسی است، چرا که احزاب، جناح‌ها، گروه‌ها، مردم و تشکل‌های مختلف کاندیدا شده، نظر داده و پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند.
دکتر روحانی با بیان اینکه در انتخابات اخیر هر فراز و نشیبی که پیش آمد، هیچ فعال سیاسی، انتخابات را تحریم نکرد، گفت: همگان متوجه شدند که راه‌حل صندوق است و اگر کسی برای اصلاح امور، راهی به جز صندوق را به پیش بگیرد، اشتباه می‌کند و باید حواسمان به صندوق‌های رأی باشد و برجام نیز در سایه همین صندوق آراء شکل گرفت.
رییس‌جمهوری ادامه داد: انتخابات سال 92 بود که راه را باز کرد و دنیا را تکان داد، چرا که دنیا فهمید در ایران مردم تصمیم‌گیر نهایی هستند و اگر ملت امری را اراده کند، به هدفش می‌رسد.
دکتر روحانی تصریح کرد: باید رقابت سالم و اخلاقی و صندوق آراء در کشور حاکم شود.
رییس‌جمهوری با تأکید بر اینکه امروز شرایطی مهیا شده که همه به آینده امیدوار هستند، گفت: راه دومی وجود ندارد و تنها راه، منحصر به رقابت سالم سیاسی و صندوق آراست.
دکتر روحانی با تأکید بر اینکه اراده ملی همه مشکلات را حل می‌کند، ادامه داد: دولت و مجلس دهم در کنار هم برای رفع مشکلات مردم و ایجاد اشتغال و رفاه، تلاش خواهند کرد.
رییس‌جمهوری افزود: امروز بیش از گذشته این امیدواری را دارم که می‌توانیم مسایل و مشکلات اقتصادی کشور را در سایه تلاش و وحدت ، حل و فصل کنیم.
دکتر روحانی اظهار داشت: امروز اهداف و افکار با وجود اختلاف‌نظر ها بهم نزدیک شده است و در فضای باز کنونی مردم اظهارنظر کرده و نقد و انتقاد در کشور وجود دارد.
در ابتدای این جلسه نیز سرمایه گذاران و صاحبنظران به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)