• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۹۲۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر هاشمی:

شورای عالی بیمه باید درباره تعرفه‌ها نظر قطعی بدهد

وزیر بهداشت : ما در طرح تحول نظام سلامت به تولید داخل توجه خاص داریم اما در برابر آنچه که سودجویی باشد، می‌ایستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر هاشمی در بیستمین اجلاس سراسری روسای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور افزود: در طراحی وزارت بهداشت برای طرح تحول نظام سلامت پوشش بیمه ای چهار تا پنج میلیون نفر و صرفا برای بستری در بیمارستان ها در نظر گرفته شده بود اما این طرح 11 میلیون نفر را با سرانه 33 تا 34 هزار تومان را در برگرفت، در حالیکه 550 میلیارد تومان با سرانه 16 هزار تومان برای چهار تا پنج میلیون نفر در نظر گرفته شده بود هزینه این 11 میلیون نفر، دو هزار و 500 میلیارد تومان برآورد شد که تا الان تنها 70 میلیارد تومان آن را پرداخت کرده اند.

وی گفت: شورای عالی بیمه باید برای تعرفه ها تصمیم گیری کند که اگر وضع به همین منوال پیش برود در سال 95 به غیر از مشکلات کنونی، ما پنج هزار میلیارد تومان کسری هم خواهیم داشت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه بودجه وزارت بهداشت حداکثر رشد 10 تا 20 درصدی خواهد داشت افزود: شورای عالی بیمه باید درباره تعرفه ها نظر قطعی را بدهد، قیمت تمام شده ما با آنچه بیمه ها امضا کرده اند 40 درصد بالاتر از این است که هم اکنون خرید می کنیم یعنی با رمل و اسطرلاب مدیریت می شود؛ این بدین معنی است که جنسی را 40 درصد زیر قیمت تمام شده به مردم ارائه می کنیم.

دکتر هاشمی افزود: دولت نمی تواند این بخش را جبران کند چرا که مهمترین مشکل حوزه سلامت این است که هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی خدماتشان به قیمت روز خریداری نمی شود چون تمام آن حتی در بخش خصوصی وابسته به دولت است.

وزیر بهداشت خطاب به روسای دانشگاه‌ها گفت: از نظر سیاسی نیز سال سختی در پیش است چرا که سال آخر دولت و آغاز کار مجلس جدید است؛ شما روسای دانشگاه ها باید امسال همچون دونده ای که در خط پایان بیشتر تلاش می کند، تلاش کنید که خدمتتان تنزل پیدا نکند؛ از نگاه مردم شما پیشانی دولت هستید و هر آنچه در چنته دارید باید در طبق اخلاص به مردم ارائه دهید.

وی همچنین افزود: کاری نکنید که احترام مردم لکه دار شود چرا که مسئولیتی که شما دارید از اعتماد مردم بدست آمده است.

وزیر بهداشت با اشاره به شعار سال گفت: ما با اجرای طرح تحول نظام سلامت اقدام و عمل را آغاز کردیم چون مردم با این طرح امیدوار شده اند و به سفره و زندگی مردم کمک شد. 

دکتر هاشمی همچنین به تبدیل معاونت طب سنتی به اداره کل طب سنتی اشاره کرد  و افزود: نباید تصور کنیم که این تنزل است، من از طب سنتی حمایت می کنم اما از اقدامات طب سنتی راضی نیستم.

وی با بیان اینکه طب سنتی سرمایه بزرگ ملی و میراث ماست که باید زنده شود اما با این فرمان جلو رفتن به جایی نمی رسیم گفت: باید طب سنتی به صورت کارآمد، علمی و فراگیر هم در بخش گیاهان دارویی و هم در بخش نیروی انسانی تقویت شود و باز کردن این گره نیز به دست خودشان است.

وزیر بهداشت همچنین با اشاره به روز دندانپزشک گفت‌: دندانپزشکی موضوع بسیارمهمی است که در این زمینه به من خیلی شکایت می کنند، افراد 30 تا 40 ساله، دی ام اف (تعداد دندان‌های کشیده شده، پوسیده و پرشده) آن‌ها 13 و نیم درصد که از این آمار نصف آن نیز کشیده شده است.

دکتر هاشمی با اشاره به سخنان دکتر حریرچی گفت:‌ بنا به گفته سخنگوی وزارت بهداشت 4 دهک نخست جامعه که قشر محرومند به دندانپزشکی مراجعه نمی کنند و بقیه هم حدود 22 تا 24 درصد هزینه هایشان مربوط به بخش دندانپزشکی می شود که به علت مشکلات اقتصادی، انقباضی عمل می کنند و به دندانپزشکی مراجعه نمی کنند.

وی ادامه داد : من کار خاصی در این زمینه نمی توانم انجام دهم، کار اصلی به دست روسای دانشگاه هاست از نظر ریالی 3 درصد سهم دندانپزشکی دست دولت است و از نظر خدمات 7 درصد، بنابراین باید بخش دولتی بتواند با ورود به بازار دندانپزشکی که می دانم رقابت سختی است ورود پیدا کند، همانطور که در طرح تحول ما بیمارستان ها را نوسازی و تجهیزات آن را به روز کردیم تا بتوانیم با بخش خصوصی رقابت کنیم و بشود قیمت ها را تعدیل کرد.

وزیر بهداشت افزود: ما باید چهار هزار یونیت را در بخش مراکز بهداشتی روستاها فعال کنیم که اگر واقعا دست به دست هم دهیم می توانیم این بازار 3 درصدی را تا 25 درصد افزایش دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)