• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۶۲۸۴
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۸
لحظه به لحظه با انتخابات؛

بازتاب انتخابات ایران در فیس بوک رسانه های جهان

انتخابات مجلس و خبرگان رهبری و حضور پرشور مردم ایران در این انتخابات به طور گسترده ای مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری  صدا و سیما، خبرگزاری های فرانسه ،الجزیره، رویترز، واشنگتن پست ، العربیه و...از جمله خبرگزاری هایی بودند که در صفحه فیس بوک خود به بازتاب انتخابات ایران پرداختند. 

خبرگزاری فرانسه  نوشت: مردم ایران از ساعات اولیه روز جمعه در سراسر این کشور رای گیری را آغاز کردند تا اعضای مجلس شورای اسلامی را برای دوره‌ای چهارساله و اعضای مجلس خبرگان را نیز برای یک دوره هشت ساله انتخاب کنند. آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم ایران دقایقی پس از آغاز برگزاری انتخابات از ساعت 8 صبح به پای صندوق رای آمد و پس از انداختن آرای خود از همگان خواست تا هرچه فوری در این انتخابات شرکت کنند؛ چراکه این وظیفه و حق آنان است.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد: انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری راس ساعت 8 صبح روز جمعه به وقت محلی در سراسر ایران آغاز شد و آیت‌الله خامنه‌ای، رهبری ایران دقایقی پس از آغاز برگزاری انتخابات طی سخنانی هنگام انداختن آرای خود به صندوق، حضور گسترده رای دهندگان ایرانی در دو انتخابات مهم این کشور را خواستار شد و تاکید کرد که حضور قدرتمندانه مردم در انتخابات دشمنان ایران را مایوس خواهد کرد.

بازتاب انتخابات ایران در فیس بوک رسانه های جهانشبکه خبری الجزیره  با انتشار اخبار انتخابات ایران گزارش داد که این انتخابات تنها یک ماه بعد از لغو تحریم‌های چندین ساله علیه ایران برگزار می‌شود.این شبکه خبری با اشاره به رویدادهای اخیر ایران در عرصه سیاست خارجی و لغو تحریم‌ها و برقراری توافق هسته‌ای به تحلیل اوضاع انتخاباتی ایران پرداخت و نتیجه گرفت شاید امروز انتخابات ایران به روند سیاست‌های دولت حسن روحانی پاسخ مثبت بدهد. 

روزنامه «واشنگتن پست» در خبری با عنوان اولین انتخابات ایران پس از دوران تحریم هسته‌ای به بررسی جوانب مختلف این انتخابات از دیدگاه خود پرداخت.

این روزنامه آمریکایی نوشت ایرانیان در حالی روز جمعه پای صندوق‌های رأی می‌روند که این دوره تحریم‌های هسته‌ای ایران برطرف شده است و ایران دور جدیدی از ارتباط با قدرت‌های جهانی را آغاز کرده است.

 «واشنگتن پست» با تأکید بر فضای پساتحریم تحلیل کرد؛ به نظر می‌رسد شرایط جدید مناسبات ایران در سطح جهانی سنجه مناسبی برای مشاهده نظر مردم در مورد سیاست‌های دولت ایران است.

«شبکه تلویزیونی العربیه» نیز به انتخابات ایران پرداخته است و معتقد است که این انتخابات نقطه عطفی است که بعد از توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی در حال برگزاری است. 

روزنامه انگلیسی «گاردین» نیز به پوشش اخبار انتخابات ایران پرداخت و نوشت، انتخابات روز ۷ اسفند پس از یک هفته رقابت تبلیغاتی شدید بین اصول گرایان و اصلاح طلبان فرا رسید و توافق هسته‌ای و خروج ایران از لیست تحریم‌های هسته‌ای انتخابات فعلی ایران را به یک نقظه عطف در فضای سیاسی آن تبدیل کرده است. 

گاردین اضافه کرد، در حالی مراکز رأی دهی در سراسر کشور از ساعت ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر فعال و پذیرای رأی دهندگان هستند که رهبر جمهوری اسلامی ایران آیت الله خامنه‌ای به رأی دهندگان پیشنهاد داد تا در‌‌ همان اوایل صبح رأی خود را به صندوق بیاندازند. 
بازتاب انتخابات ایران در فیس بوک رسانه های جهانروزنامه «حریت دیلی» ترکیه در خبری تحت عنوان انتخابات حیاتی ایران بعد از توافق هسته‌ای نوشت، ایرانیان در سراسر کشور روز جمعه به پای صندوق‌های انتخاباتی می‌روند تا نظر خود را در رابطه با نامزدهای شرکت کننده اعلام کنند. 
این روزنامه تحلیل کرد که بر آیند کلی انتخابات ایران گویای آن است که غالب مردم با شرکت در انتخابات تلاش می‌کنند تا دولت آقای روحانی را در اعمال اصلاحات داخلی و خارجی کمک کنند. 


بعضی از خبرنگاران هم با انتشار پست هایی درمورد انتخابات امروز، عکس هایی در توئیتر خود منتشر کردند.


کد:2052

**********************




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند پیشرفت طرح‌های راه سازی جنوب استان
واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند و مصدومیت ۶ دانش آموز
خاک سیاهى که چرخ فولاد کشور را مى چرخاند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شکست تکواندوکار ایران مقابل نایب قهرمان جهان
کمک مالی بیش از یک میلیاردی به خانواده‌های زنان زندانی
بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
تبریز میزبان پیکرهای مطهر شهدای گمنام
تساوی تیم ملی فوتسال بانوان ایران مقابل لهستان در دیداری دوستانه
ایران جان، روایتی از هویت و فرصت‌های خراسان جنوبی
دستگیری متخلفان شکار و صید در بندرعباس
تجلیل از تلاشگران عرصه جی آی اس در سنندج
کلاهبرداری با سوء استفاده از برنامه شاد
اطفای حریق جنگل دراکینگ با دو فروند بالگرد
برنامه ریزی برای اجرای دهها برنامه فرهنگی -اجتماعی درهفته زن در آذربایجان غربی
اجرای پویش اصفهان منهای ۲۰ تا پایان سال
روند کاهشی وضعیت بیکاری در کردستان
ولی نژاد در آستانه کسب نشان طلا
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی گلبال
مجوزهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
عملکرد شوراها در مدیریت شهری اثر گذار است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)