جایزه انسانی ترین اجرای جشنواره موسیقی فجر به کودکان کار رسید
جایزه انسانی ترین اجرای جشنواره موسیقی فجربه کودکان کار که در گروه موسیقی آوای موج از بوشهر اجرا کرده بودند، تعلق گرفت .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی گروه موسیقی آوای موج، این گروه هنری از بوشهر به سر پرستی محسن اقایی که در مرحله فروش بلیط در سی و یکمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر با استقبال پرشور مخاطبان خود مواجه شد و تمام بلیط های ان در اولین ساعت اغاز فروش بلیط جشنواره به فروش رفت در ساعت 19پنجشنبه 29 بهمن ماه 94 در سالن نیاوران همراه با کودکان کار به روی صحنه رفت.
تعدادی از کودکان کار و بی سرپرست 9 تا 13 سال بوشهری با اعتماد به نفس بالا و تسلط بر سازهای خود با اجرایی ازاد و پرشور و بدور از هر گونه خجالتزدگی کودکانه نیاوران را به وجد اوردند و نمایش قدرتمندی از توانایی های خود را به اجرا گذاشتند به طوریکه تماشاچیان را وادار به تشویق مکرر میکرد.
تماشاچیانی که در سالن حضور داشند دیروز مبلغ 14 میلیون ریال به عنوان پاداش و برای کودکان کار به حساب گروه واریز کردند.