• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۲۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰
اجتماعی

برخورد با تبلیغات زودرس نامزدهای انتخابات

وزیر کشور درباره تبلیغات زودرس برخی از نامزدهای احتمالی مجلس گفت: تاکنون درباره تبلیغات رسمی نامزدهای انتخابات به ما گزارش نشده است و اگر چنین گزارشی صورت گیرد ابتدا تذکر می دهیم و در مرحله بعدی به عنوان تخلف ثبت می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رحمانی فضلی در حاشیه نشست مشترک استانداران و روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور افزود: انتخابات هفتم اسفند برگزار و 28 آذر نیز ثبت نام از نامزدها آغاز می شود.
وی ادامه داد: برای تبلیغات قانونی نامزدها نیز زمان مشخصی تعیین شده که از چه ایامی  نامزدها ، احزاب ، گروه ها و تشکل های سیاسی می توانند تبلیغ رسمی داشته باشند و قبل از این موعد هرگونه تبلیغات رسمی صورت گیرد حتماً مخالفت می کنیم و به عنوان تخلف ثبت می شود.
وزیر کشور گفت: اکنون بسیاری از اقداماتی که صورت می گیرد در قالب تبلیغات انتخاباتی نیست.
رحمانی فضلی افزود: شاید در احزاب و گروه ها سخنرانی هایی صورت گیرد که آن را تبلیغات رسمی نمی دانیم و تاکنون نیز گزارشی درباره تبلیغات رسمی به ما داده نشده است.
آرامش و امنیت جامعه در آستانه انتخابات
وزیر کشور گفت: تلاش های ما باید این باشد که در آستانه انتخابات موضوعات مختلف، آرامش و امنیت جامعه را برهم نزند .
رحمانی فضلی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که درباره دستگیری های اخیر پرسید، افزود: مقوله نفوذ و عوامل نفوذی همیشه و در همه کشورها، موضوع مهم امنیتی است و در هر کشوری بحث جاسوسی و بحث نفوذ در دستگاه های امنیتی و غیرامنیتی یک پدیده امنیتی به شمار می رود و برای مقابله با آن حفاظت و رصد می شود . 
وی با بیان اینکه کشور ما دشمنان بسیاری دارد، ادامه داد: حتماً آنها قصد دارند که بر مراکز مهم تصمیم گیری ، امنیتی و سیاسی ما و حتی بر مراکز اقتصادی ما نفوذ داشته باشند و اقدامی برای دزدیدن اطلاعات یا تاثیرگذاری بر روندها ایجاد کنند.
رئیس شورای امنیت کشور افزود: البته از آنجایی که این کار پیچیده ای است ،یقیناً دستگاه های مرتبط و مسئول این موضوع باید نقش آفرینی کنند که در این خصوص قوه قضائیه ، وزارت اطلاعات ، سپاه ، نیروی انتظامی و واحدهای نظامی دیگر ما نقش دارند .
وزیر کشور در ادامه به برقراری امنیت کامل در کشور به نشانه شرایط واقعاً مطلوب و خوب کشور از نظر رصد، کنترل و اقدام در حوزه نفوذ اشاره کرد و گفت : طرح این موضوع از سوی مقام معظم رهبری حتماً برای بالا بردن حساسیت و بالابردن مراقبت هاست.
باید تلاش کنیم انتخابات را سیاسی نکنیم
وی افزود : باید تلاش کنیم موضوع را به عنوان یک مسئله سیاسی و برای تخریب و اتهام زدن به یکدیگر به کار نبریم.
رحمانی فضلی گفت : توقع و انتظار ما از همه این است که در این موضوع دقت کنیم تا خدای نکرده اینگونه نباشد که همه راه بیفتیم و انگشت اشاره به طرف یکدیگر بگیریم که این نفوذی است یا آن نفوذی است.
وی افزود: نفوذ تعریف دارد، جاسوسی تعریف دارد و متناسب با آن تعریف دستگاه های مسئول هستند و اقدام می کنند، اما همه مردم باید درباره این موضوع حساسیت و مراقبت های لازم را دشته باشند و ما نیز تلاش کنیم که از مجاری قانونی کار پیش برود.
وزیر کشور در ادامه به دستگیری های اخیر اشاره کرد و گفت : چون قوه قضاییه حکم دستگیری می دهد و نهاد ضابط عمل می کند ، از قوه قضائیه در این خصوص پرسیدم ، از معاون اول قوه و دادستان تهران نیز پرسیدم ؛ آنها گفتند که ما برخی اسناد و  مدارک  داریم که در حال بررسی هستیم و قرار شده این اسناد و مدارک را به بنده به عنوان رئیس شورای امنیت نشان دهند.
رحمانی فضلی با بیان اینکه تلاش ها باید این باشد که در آستانه انتخابات موضوعات مختلف، آرامش و امنیت جامعه را برهم نزند، گفت : اگر واقعاً قوه قضاییه و دستگاه های مرتبط اسناد و مدارک محکمه پسندی دارند که بر مبنای آن باید عمل کنند، حتماً بر مجاری قانونی عمل می شود.
وی افزود: در واقع تقاضای ما از مسئولان مربوط ، از گروه های سیاسی و از مردم این است که به هر حال آبروی و عزت مردم ما مهم است ، البته به همان میزان منافع ملی و امنیت ما نیز مهم است و باید تعادل میان این ها در اقدامات رعایت شود . 
رحمانی فضلی ادامه داد : در واقع کسانی که در این حوزه ها بازداشت می شوند تا زمانی که مسائل و موضوعات آنها معلوم نیست و اسناد هنوز در محاکم مورد قضاوت واقع نشده اند به گونه ای مسائل طرح نشود که در بخش زیادی از جامعه نگرانی ایجاد شود.
وزیر کشور گفت : اگر موضوع خبرنگاران و یا نویسندگان هستند؛ طبیعی است که اگر ما فضا را مدیریت و یا به صورت مناسب و مطلوب این موضوع را ساماندهی نکنیم ، خیلی از خبرنگاران و نویسندگان امکان دارد دچار دغدغه و دل نگرانی شوند.
وی افزود : ما حتما به دنبال اجرای قانون هستیم اما آرامش و امنیت جامعه ما و حفظ آبروی مردم ما خیلی مهم است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)