• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۲۲۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱
استان ها » سیاسی

عزم دولت برای اتصال راه آهن مشهد به کربلا

رئیس جمهور گفت: تلاش خواهیم کرد اربعین سال آینده ، زائران حسینی با قطار به کربلای معلی مشرف شوند.

عزم دولت برای اتصال راه آهن مشهد به کربلابه گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز شنبه در مراسم آغاز اجرای طرح برقی شدن راه آهن تهران - مشهد و بهره برداری همزمان از چندین پروژه‌ ریلی، عمرانی، صنعتی و بهداشتی در استان خراسان رضوی ابراز امیدواری کرد تا اربعین آینده، مشهد و کربلا از طریق راه آهن متصل شوند.

دکتر حسن روحانی ، توسعه ریلی را یکی از اهداف مهم دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت: توسعه خطوط ریلی،  محیط زیست سالم، آرامش روحی و روانی، نقل و انتقال ارزان، صرفه‌جویی در مصرف سوخت و لذت سفری با مسیر و زمان کوتاه برای مردم عزیز ایران به ارمغان خواهد آورد.

رئیس‌ جمهوری با اشاره به آغاز عملیات اجرایی قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان و همچنین قطار سریع‌السیر مشهد – تهران تأکید کرد: باید همه قطارهای کشور را به بنادر اصلی و مرزهای کشور برای افزایش ارتباطات با همسایگان متصل کنیم.

دکتر روحانی ادامه داد: خط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در آینده به کشورهای آذربایجان و عراق متصل خواهد شد و با اتصال راه‌آهن کشور به شهر بصره در عراق ، امیدوارم مردم عزیز و زائران اباعبدالله الحسین (ع) در اربعین سال آینده با قطار به زیارت مرقد مطهر امام سوم شیعیان شرفیاب شوند.

رئیس‌ جمهوری همچنین پروژه اتصال راه‌آهن مشهد به تهران با قطار سریع‌السیر را به لحاظ این که پایتخت معنوی به پایتخت سیاسی کشور متصل می‌شود، حائز اهمیت دانست.

دکتر روحانی با اشاره به اجرای رسمی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) گفت: امروز کشورهای مختلف، بخش خصوصی و ایرانیان خارج از کشور متقاضی فعالیت در کشور هستند و کشور در مسیر آبادانی بیشتر قرار گرفته‌است.

رئیس‌ جمهوری با بیان این که فضای کشور برای حرکتی سریع به سمت توسعه و اشتغال زایی جوانان فراهم شده است، گفت: شرط آن وحدت، همدلی، همزبانی، جهاد، فداکاری، حضور در صحنه و اتحاد همه قوا خواهد بود.

دکتر روحانی با اشاره به تلاش‌های گسترده‌ دولت برای توسعه ناوگان هوایی و سفرهای بهتر و مطمئن‌تر زیارتی و ضروری،  اظهار داشت: قرارداد خرید هواپیماهای جدید مسافربری، تحولی بزرگ در ناوگان هوایی کشور خواهد بود و در زمینه توسعه ریلی و جاده‌ای نیز دولت اقدامات مناسبی اتخاذ خواهد کرد.

رئیس‌ جمهوری تأکید کرد: باید با نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور سال های تحریم را جبران کنیم.
دکتر روحانی همچنین از وزارتخانه راه و شهرسازی و  همه دست‌اندرکاران پروژه برقی سازی راه‌آهن مشهد – تهران قدردانی و تشکر کرد.

رئیس‌ جمهوری در ابتدای سخنان خود نیز با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر به ملت و مردم خراسان رضوی به ویژه شهر مقدس مشهد گفت: مشهد یکی از مراکز اصلی حرکت و طوفان انقلاب در سال 56 و 57 بود و مقام معظم رهبری، آیت الله واعظ طبسی و شهید هاشمی نژاد از ارکان آغاز و هدایت انقلاب در مشهد بودند.

دکتر روحانی با بیان اینکه بانوان مشهدی نیز در نهضت اسلامی حضوری فعال و پررنگ داشتند افزود : ‌مردم ایران کماکان بعد از 37 سال مسیر انقلاب و راه امام را به خوبی حفظ کرده‌اند و با بیعت با خلف صالح بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی همان راه را ادامه می‌دهند.

دکتر روحانی با اشاره به تقارن دهه فجر و پیروزی‌های ملت غیور ایران در مذاکرات هسته‌ای با قدرت‌های جهانی و فرجام برجام یک، تاکید کرد: باید «برجام 2» را برای توسعه کشور آغاز کنیم و  باید از امروز به دنبال این باشیم که تا از فرصت برجام برای توسعه کشور استفاده کنیم.

دکتر روحانی در ادامه با بیان این که مجلس خبرگان رهبری مهمترین نهاد حکومتی بوده و مجلس شورای اسلامی نیز از لحاظ قانون‌گذاری و ایفای نقش در توسعه، اخلاق، مادیات و معنویت کشور حائز اهمیت است،  اظهار داشت: هر چه نمایندگان عالمتر، با تجربه‌تر و کاردانتر، در کنار دولت و قوه قضاییه و تحت رهبری‌های مقام معظم رهبری باشند،  به نفع ملت ایران خواهد بود.

رئیس‌ جمهوری با اشاره به استعدادهای فراوان داخلی برای توسعه و پیشرفت کشور گفت: هر چه هماهنگی بین دستگاههای کشور و نیروهای مسلح افزایش یابد ، سرعت رسیدن به اهداف نیز  بیشتر خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهدای اوره و بارز و سفید دشت
عزاداری سالروز شهادت‌ ام ابیها با حضور نوجوانان در بیضا
شام غریبان شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در ایزدخواست
مردم بیضا میزبان شهید گمنام
غیرحضوری شدن مدارس استان یزد
غیر حضوری شدن مدارس در هفت شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی
آخرین وضعیت هواشناسی مهاباد؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) به میزبانی آیت‌الله حسینی بوشهری
پایان عملیات اطفای آتش در جنگل‌های مازندران
افتتاح طرح های عمرانی هفته بسیج در سرخه
برداشت محصول سبزی خورشتی از مزارع سبزی کاری چرام
آتش سوزی در جنگل‌های نمنق جلفا خاموش شد
عزاداری در سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) در شهرستانهای استان
نمایش «مرثیه کوچه» در چوار
شناسایی ۸۸۵ گلوگاه ترافیکی در اصفهان
نخستین یادواره شهدای روستای تیره شهرستان کهک
مدارس استان کرمان غیر حضوری شد
لاله گمنام فاطمی درآغوش مردم مراغه
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در لرستان به مناسبت هفته بسیج
برگزاری آئین پیاده‌روی حرم تا حرم در یاسوج با حضور پر شور مردم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آیا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
آغاز برداشت ارزن در مزرعه ۴۰۰ هکتاری لرستان
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
افزایش آلودگی هوای کلانشهر تبریز
مهار آتش جنگل‌های الیت با ۱۲۸ عملیات پروازی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
مهارکردن ۹۰ درصدی آتش‌سوزی جنگل‌های الیت چالوس
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)