• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۱۱۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در دیدار سیف با همتای ایتالیایی؛

افزایش سقف اعتباری بیمه ساچه تا بیش از 6 میلیارد یورو

رئیس‌ کل بانک ‌مرکزی ایران، از تفاهم نامه افزایش سقف اعتباری بیمه ساچه تا بیش از 6 میلیارد یورو خبر داد.

افزایش سقف اعتباری بیمه ساچه تا بیش از 6 میلیارد یوروبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، ولی اله سیف در دیدار با «ایگنازیو ویسکو» همتای ایتالیایی خود همچنین از افتتاح حساب به نام بانک مرکزی ایران در دفاتر بانک مرکزی ایتالیا‌ خبر داد.
وی با ارایه گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته در بانک مرکزی و همچنین شبکه بانکی کشور در حوزه بسترسازی مناسب برای برقراری روابط کارگزاری بانکی و تطبیق کامل با استانداردهای رایج نظارتی بین‌المللی از بانک مرکزی ایتالیا برای تحقق این هدف دعوت کرد.
سیف با اشاره به اینکه توافقات خوبی بین دولت ‌های ایران و ایتالیا انجام شده است، گفت: ایفای نقش فعال در شبکه بانکی برای اجرای سریع توافقات اقتصادی لازم است.
در این دیدار رئیس‌کل بانک مرکزی ایتالیا ضمن استقبال از مواضع مطرح شده، از آمادگی مقامات و مدیران اجرایی بانک مرکزی ایتالیا برای همکاری‌های وسیع خبر داد.
وی همچنین اعلام کرد: موضع حمایتی خود از تعامل با شبکه بانکی ایران را به اطلاع مدیران بانک‌های تجاری ایتالیا  خواهد رساند. 
روسای کل بانک‌های مرکزی ایران و ایتالیا همچنین برای «ارایه خدمات آموزشی و فنی در حوزه‌های نظارتی و کنترلی به بانک مرکزی ایران» ، « حمایت از فعالیت مجدد شعبه بانک سپه مستقر در رم»، « تسریع در روند بررسی تقاضاهای بانک‌های ایرانی برای افتتاح دفاتر نمایندگی و یا شعبه در ایتالیا» و « ارایه خدمات بانکی به بانک مرکزی در حوزه‌های خزانه‌داری ارزی و مدیریت ذخایر ارزی» توافق کردند.

گسترش روابط بانکی ایران  با مدیو بانک

همچنین رئیس‌کل بانک مرکزی ضمن دیدار با مدیران مدیو بانک که یکی از بزرگترین بانک‌های جهان با برخورداری از شبکه وسیع بین‌المللی است در خصوص «مساعدت بانک مرکزی ایران در اعطای مجوز به آن بانک برای تاسیس شعبه و همچنین سرمایه‌گذاری در ایران» ، «ارایه خدمات متنوع بانکی از سوی مدیو بانک به شبکه بانکی ایران» و « استفاده از ظرفیت شبکه بین‌المللی مدیو بانک به‌ویژه در آسیای جنوب شرقی و اروپا برای ایجاد روابط کارگزاری با بانک‌های ایران» مذاکره کردند.
در دیدار رئیس‌کل بانک‌مرکزی با مدیرعامل بانک یوبای ایتالیا موضوعات «حل‌ و فصل اقلام باز دارایی‌های بانک‌مرکزی در دفاتر یوبای(UBAE) و انجام اقدامات لازم برای تسویه آنها» و «از سرگیری روابط بانکی پس از تعیین تکلیف پروندة مالی مطروحه از سوی بانک یوبای» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

افتتاح نمایندگی بیمه ساچه ( صندوق ضمانت صادرات ) در ایران

در دیدار مقامات بانکی ایران با مسئولان موسسه بیمه صادراتی ساچه توافقاتی از جمله «از سرگیری خدمات بیمه‌ای پوششی ساچه در حوزة اجرای پروژه‌های مورد نظر در ایران»، «افزایش سقف اعتباری موسسة ساچه تا بیش از سطح 6 میلیارد یورو» و « افتتاح دفتر نمایندگی ساچه در ایران به منظور توسعة خدمات مالی و بیمه ای به متقاضیان کشور» به دست آمد.
همچنین طرفین در خاتمة موافقت‌نامه تسویة اقساط معوق فاینانس ( تسهیلات اعتباری خارجی )را امضا و مقرر کردند موسسة ساچه همة تلاش‌های خود را برای مذاکره با مقامات ذیربط در اروپا به منظور افزایش رتبة ایران به کار گیرد.
در دیدار با مدیرعامل انجمن بانکداران اروپا نیز لزوم حمایت‌های بیشتر از موضوع «توسعه و برقراری روابط کارگزاری بانکی بین شبکه‌های بانکی ایران و ایتالیا »مطرح شد و متقابلاً مدیر عامل انجمن بانکداران اروپا از این موضوع به صورت ویژه استقبال و حمایت کرد. 
در پایان جلسه بیانیة مشترکی از سوی بانک مرکزی ایران و انجمن‌های بانکداران ایتالیا که حاکی از علاقه بانک های ایتالیایی برای کار با ایران و حمایت این انجمن از حضور فعال شبکه بانکی ایران در عرصة اقتصادی و تجاری ایتالیاست منتشر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)