• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۰۳۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۶
اجتماعی

واریز درآمد قاچاق مواد مخدر به بانک‌های غربی

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: درآمد باندهای قاچاق مواد مخدر در بانک‌ های غربی نگهداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه ششمین نشست روسای مراجع ملی مبارزه با مواد مخدر درباره دیدار دو جانبه ایران و روسیه افزود: در دیدار با «ایوانف، رئیس سرویس مبارزه با مواد مخدر روسیه» درباره ابعاد سیاسی، تجاری و امنیتی قاچاق مواد مخدر بحث شد. 
وی با بیان اینکه در این دیدار هر دو کشور بر پیچیدگی موضوع مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاکید داشتند گفت: در این دیدار پیچیدگی‌ های آثار سیاسی و امنیتی در عرصه بین المللی و همچنین عقبه مالی تروریست‌ ها که بخشی از هزینه‌های خود را از محل قاچاق مواد مخدر تامین می‌کنند بحث شد.
وزیر کشور با بیان اینکه شبکه های عظیم سیاسی و بین المللی در حمایت از مواد مخدر و قاچاقچیان ایفای نقش می کنند افزود: در حوزه اقتصادی نیز گردش مالی ناشی از قاچاق مواد مخدر در دنیا هر ساله بیش از 60 میلیارد دلار است که عموماً درآمد حاصل از قاچاق مواد مخدر در جهان، در شبکه‌های بانکی کشورهای غربی در گردش است.
وی گفت: آنها با قوانین محکم و با تجهیزات بسیار مناسبی که در حوزه ضد پولشویی دارند انتظار این است که با امر گردش مالی ناشی از مواد مخدر در جریان شبکه های بانکی مبارزه جدی کنند اما تاکنون شاهد مبارزه جدی آنها نبودیم . 
رحمانی فضلی افزود: در واقع همکاری‌ نکردن کشورهای غربی در حوزه اطلاعات و تبادل اطلاعات، در مبارزه با پولشویی و در کنترل دلیوری (همکاری مشترک از مبدا به مقصد برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر) ما را به تردید می اندازد که آیا اینها در امر مبارزه با مواد مخدر جدی هستند یا خیر. 
افزایش تعداد کشورهای ائتلاف پنج‌گانه آسیای مرکزی
وزیر کشور گفت: تلاش ما این است که تعداد کشورهای ائتلاف پنج‌گانه آسیای مرکزی را افزایش دهیم تا همکاری‌ها بیشتر شود.
عبدالرضا رحمانی فضلی به گروه ائتلاف پنجگانه آسیای مرکزی اشاره کرد و افزود: این ائتلاف متشکل از ایران ، روسیه ، افغانستان ، پاکستان و تاجیکستان است که این کشورها با مشارکت یکدیگر در حوزه های مختلف مبارزه با مواد مخدر همکاری دارند . 
وی گفت: همکاری در حوزه‌های تبادل اطلاعات و اخبار، آموزش، عملیات مشترک و فعالیت در عرصه‌های سیاسی و بین المللی به صورت سالانه در سازمان ملل مورد بحث است . 
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در سال 2016 مجدد کنوانسیون های مبارزه با مواد مخدر در مجمع عمومی سازمان ملل بحث می‌شود، افزود: لازم بود با مشارکت شرکای منطقه ای یک‌بار دیگر سیاست‌های کلی حاکم بر مبارزه با مواد مخدر را مرور کنیم و به توافق هایی دست یابیم و این توافق ها را در مجمع عمومی پیگیری کنیم. 
وی درباره حضور ایران در این ائتلاف نیز گفت: ایران نخستین بار است که در این نشست شرکت می کند و عضویت ما در این ائتلاف پیرو سفری بود که سال گذشته به روسیه داشتم و در آنجا مقرر شد ایران به این ائتلاف بپیوندد و نخستین اجلاس هم در تهران باشد. 
رحمانی فضلی افزود: ما نخستین بار است که در این اجلاس شرکت می کنیم و کشورهای دیگر نیز متقاضی حضور در این ائتلاف هستند که امارات متحده یکی از کشورهایی است که به عنوان ناظر در این جلسه حضور داشت. 
وی افزود : تلاش ما این است که تعداد کشورها را افزایش دهیم تا همکاری ها بیشتر شود .
وزیر مبارزه با مواد مخدر افغانستان گفت: مبارزه با مواد مخدر نیاز به مجادله جهانی دارد.
خانم سلامت عظیمی در حاشیه ششمین نشست روسای مراجع ملی مبارزه با مواد مخدر گروه ائتلاف پنج‌گانه آسیای مرکزی درباره نقش افغانستان در مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران افزود: یقینا مواد مخدر فقط مشکل افغانستان نیست بلکه مشکل همه کشورهای جهان است و باید اعتراف کنیم که مبارزه با مواد مخدر به مجادله جهانی نیاز دارد .
وی گفت: همه کشورها به علت تهدیدهای جهانی مواد مخدر باید با این پدیده شوم مقابله کنند و در این خصوص همکاری و بسیج بین المللی شکل بگیرد.
وزیر مبارزه با مواد مخدر افغانستان با بیان اینکه باید تمام کشورها از مضرات مواد مخدر در داخل کشورهای خود  رهایی یابند، گفت: اگر کشت مواد مخدر در افغانستان بالاست تنها موضوع منفعت نیست بلکه با در نظر گرفتن مضرات مواد مخدر، همه جوامع بشری از آن متضرر می شوند .
وی افزود: وقتی تلاش برای مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور و مرزها قرار می گیرد کشورها باید این خطر جانی و مالی را بپذیرند.
 
وزیر مبارزه با مواد مخدر افغانستان هم گفت: مبارزه با مواد مخدر نیاز به مجادله جهانی دارد.
خانم سلامت عظیمی در حاشیه ششمین نشست روسای مراجع ملی مبارزه با مواد مخدر گروه ائتلاف پنج‌گانه آسیای مرکزی درباره نقش افغانستان در مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران افزود: یقینا مواد مخدر فقط مشکل افغانستان نیست بلکه مشکل همه کشورهای جهان است و باید اعتراف کنیم که مبارزه با مواد مخدر به مجادله جهانی نیاز دارد .
وی گفت: همه کشورها به علت تهدیدهای جهانی مواد مخدر باید با این پدیده شوم مقابله کنند و در این خصوص همکاری و بسیج بین المللی شکل بگیرد.
وزیر مبارزه با مواد مخدر افغانستان با بیان اینکه باید تمام کشورها از مضرات مواد مخدر در داخل کشورهای خود  رهایی یابند، گفت: اگر کشت مواد مخدر در افغانستان بالاست تنها موضوع منفعت نیست بلکه با در نظر گرفتن مضرات مواد مخدر، همه جوامع بشری از آن متضرر می شوند .
وی افزود: وقتی تلاش برای مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور و مرزها قرار می گیرد کشورها باید این خطر جانی و مالی را بپذیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)